ДГ №108 Детско царство
Детска градина в град София

Родителски срещи

Родителски срещи:

 

Родителска среща в четвърта подготвителна група "Мечо" - 20.09.2023 г от 17.30 ч;

Родителска среща във втора група "Усмивки" - 20.09.2023 г от 17.00  ч;

Родителска среща в  четвърта подготвителна група "Таралеж"  - 25.09.2023 г от 17.30 ч;

Родителска среща в четвърта подготвителна група "Ябълка" -  25.09.2023 г  от  17.15 ч;

Родителска среща във втора група "Мики Маус"  - 26.09.2023 г от 17.30 ч;

Родителска среща в трета група "Черешки" - 04.10.2023 г от 17.00 ч;

Родителска среща в трета група "Гъбка" - 04.10.2023 г от 17.00 ч.